Внимание !

Тази промоция е изключна от администратор на fuelo.net и най-вероятно вече е изтекла ! Ако имате актуална информация, моля помогнете, като съобщите за неточност.

SNG Vip SNG Vip

Минимум 5 стотинки на литър бензин или дизел и минимум 2 стотинки на всеки зареден литър газ пропан-бутан.

Валидна за притежателите на карта SNG Vip

Валидна безсрочно

Важи в 1 бензиностанции

Промоция SNG Vip се организира от Синергон Петролеум и официалните условия може да прочетете тук .

SNG Vip

Важно: само при плащане в брой

Описание на промоцията:
С картата ВИП Кард не само получавате отстъпка винаги, когато зареждате в бензиностанции SNG, но и можете да участвате в редица промоции, томболи и игри, организирани периодично в нашата верига.

Вашата карта за ползване на отстъпка при плащане в брой важи за неограничено количество заредено гориво. С нея ползвате отстъпка в размер на минимум 5 стотинки на литър бензин или дизел и минимум 2 стотинки на всеки зареден литър газ пропан-бутан.

Условия:
Какво трябва да знаете за Вашата карта:

- Картите ВИП Кард са валидни само при плащане в брой.
- Когато зареждате, предоставете картата си ВИП Кард на касиера на обекта, преди да платите зареденото гориво.
- Картите ВИП Кард не са поименни, могат да бъдат преотстъпвани за ползване на други лица, но имат уникален номер, който фигурира в базата данни за всички извършени с картата транзакции и който съответства на името и данните на лицето, получило картата от Синергон Петролеум. Отговорност за правомерната употреба на картата носи това лице, независимо дали ползва картата лично или я е преотстъпило.
- В случай на повреда, загубване и пр. на карта ВИП Кард, посетете най-близкия обект на Синергон Петролеум или се обърнете към Централния офис на Синергон Петролеум на тел. 02/ 81 45 400.

Официална страница: http://www.sng.bg/bg/cards.php