ClubSmart ClubSmart

Твоята Shell ClubSmart карта ти осигурява отстъпки при зареждане с горивата Shell, както и специални предложения за Shell Café продукти и продукти в м

Ważne dla posiadaczy kart ClubSmart

Ważne bez daty końcowej

Важи в 0 бензиностанции

Promocja ClubSmart jest organizowany przez Shell България ЕАД i możesz przeczytać oficjalne warunki tutaj .

ClubSmart

Ważne: Отстъпката за гориво се получава при обмяна на 1 ClubSmart точка на всеки литър и не може да се ползва при плащане с горивни карти.

Opis promocji:
В Shell държим на лоялните си клиенти, затова винаги когато си на път с Shell ClubSmart, приятните емоции те очакват зад всеки ъгъл.
С Shell ClubSmart карта получавате точки с всяко зареждане на гориво или покупка в търговски комплекси Shell. С тях можеш да платиш цялата си сметка или част от нея, да се възползваш от електронни ваучери за покупка от нашите партньори или да ги обемниш за подаръци от търговски комплекс Shell.
Твоята Shell ClubSmart карта ти осигурява отстъпки при зареждане с горивата Shell, както и специални предложения за Shell Café продукти и продукти в магазина.
И не само това. Всяка неделя получаваш двойни ClubSmart точки за всеки литър заредено гориво Shell V-Power. А в приложението Shell те очакват персонални оферти и още бонус точки.

Warunki:
Нямаш ClubSmart карта?

Изтегли приложението Shell, създай дигитална ClubSmart карта и ако се съгласиш да получаваш персонализирани предложения, ще получиш и бонус 50 ClubSmart точки за „Добре дошъл“. Научи повече за програмата на https://www.clubsmart.shell.bg/

Oficjalna strona internetowa: https://www.shell.bg/motorists/offers-and-competitions/clubsmart-offers.html